Twijfel niet langer! Ga in Duitsland wonen.

Twijfel je er ook wel eens over om in Duitsland te gaan wonen? Dan ben je lang niet de enige Nederlander die hier over nadenkt. Honderden, zo niet duizenden Nederlanders trekken namelijk jaarlijks richting Duitsland. Daar zijn overigens meerdere belangrijke redenen voor te noemen. De meest gehoorde reden is dat de huizen in Duitsland stukken goedkoper zijn dan in Nederland. Daarnaast vinden veel mensen het ook fijner wonen én is het leven er veel goedkoper. Reden genoeg dus om eens bij een makelaar als Hollandimmocenter.com/nl rond te neuzen en te kijken of er iets leuks voor je tussen zit.

Meer woongenot
Wonen in Duitsland zorgt gegarandeerd voor meer woongenot. Dat heeft met diverse aspecten te maken. Zo zijn de woonwijken in Duitsland veel ruimer opgezet. Daardoor heeft ieder huis de beschikking over meer grond voor bijvoorbeeld de tuin. Ook heb je bijna altijd de beschikking over een eigen oprit waar je de auto neer kunt zetten. Doordat de wijken zo ruim opgezet zijn, is er bovendien meer ruimte om te spelen voor de kinderen én veel meer groen aanwezig in de wijk.

Goedkoper leven
Overigens is wonen in Duitsland niet alleen comfortabel, maar ook veel goedkoper. Talloze vaste en terugkerende lasten zoals belastingen en verzekeringen zijn hier veel voordeliger. Of wat te denken van de benzine en de boodschappen waarvoor je veel minder geld betaalt dan in Nederland. Per saldo ben je in Duitsland dus veel minder geld per maand kwijt en kun je dus meer sparen.